Μεταφορές Σκαφών

Μεταφέρουμε το σκάφος σας με ασφάλεια από και σε κάθε σημείο της Ελλάδας, ηπειρωτικό ή νησιωτικό.

Ασφάλεια ως το τέλος της διαδρομής

Έχοντας πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στις οδικές μεταφορές σκαφών, προσφέρουμε εξαιρετικές, επαγγελματικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και εταιρείες. Η εξειδικευμένη ομάδα μας αναλαμβάνει τη μεταφορά σχεδόν όλων των τύπων σκαφών αναψυχής, γιωτ, ιστιοφόρων και μηχανοκίνητων κάθε μήκους.

Διαθέτουμε ειδικά φορτηγά οχήματα και trailer με τις κατάλληλες βάσεις που στηρίζουν το κύτος εξασφαλίζοντας την ελάχιστη δυνατή καταπόνηση. Κάθε σκαρί είναι ξεχωριστό, για αυτό και δίνουμε προσοχή στη λεπτομέρεια και την ασφάλεια, από τη φόρτωση στο όχημά μας ως την ολοκλήρωση της διαδρομής στο σημείο καθέλκυσης ή στάθμευσης.

Μεταφορά σκάφους στην Αθήνα και την επαρχία

Προορισμοί μας, κάθε μαρίνα, λιμάνι, χώρος στάθμευσης ή ακόμα και έκθεση σκαφών, σε όλη την ελληνική επικράτεια, περιλαμβανομένων και δυσπρόσιτων περιοχών. Ακόμη, εξυπηρετούμε μεταφορά σκαφών και στο εξωτερικό, μέσω εξειδικευμένων συνεργατών μας.

Αναλαμβάνουμε την Μεταφορά κάθε τύπου Σκάφους

Μηχανοκίνητα

Καταμαράν

Ιστιοπλοϊκά

Γιωτ

Πώς γίνεται η μεταφορά του σκάφους σας

Η ομάδα Καλαύριας θα φροντίσει για κάθε στάδιο της διαδικασίας μεταφοράς, ώστε να φτάσει το σκάφος σας με ασφάλεια στον προορισμό του, χωρίς άγχος και πρόσθετο κόπο για εσάς.

  • Μελετούμε όλα τα δεδομένα και τις πληροφορίες που αφορούν το σκάφος (τύπος, μέγεθος, ύψος κ.λπ.) και τη μεταφορά του (αφετηρία, προορισμός).
  • Σχεδιάζουμε προσεκτικά τη διαδρομή που θα ακολουθήσουμε, λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως την κατάσταση του οδικού δικτύου, την ύπαρξη εμποδίων (κλαδιά, εξοχές πινακίδων) και σηράγγων, την κίνηση, ακόμα και τις καιρικές συνθήκες.
  • Ενημερώνουμε τις αρμόδιες αρχές –τοπική αυτοδιοίκηση, τροχαία, διαχειριστές αυτοκινητοδρόμων– και εξασφαλίζουμε τις απαραίτητες άδειες για τη μεταφορά-ρυμούλκηση, μετά από συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη του σκάφους.
  • Εκτελούμε τη φόρτωση του σκάφους με τον κατάλληλο γερανό, την τοποθέτησή του σε ειδικό τρέιλερ και προχωρούμε στη μεταφορά με σύγχρονο φορτηγό και συνοδευτικά οχήματα.

Φροντίζουμε ώστε κάθε στάδιο να ολοκληρώνεται με βάση χρονοδιάγραμμα και σας κρατάμε συνεχώς ενήμερους για την πρόοδο της διαδικασίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

210 8944 238

Δείγματα Δουλειάς

Κάθε έργο έχει τις ιδιαιτερότητές του, είτε πρόκειται για ένα μικρό μηχανοκίνητο σκάφος είτε για μεγάλου μήκους και πλάτους καταμαράν. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά κάθε τύπου, γνωρίζοντας και διαθέτοντας ακριβώς το είδος του εξοπλισμού και οχημάτων που χρειάζεται.

Έχουμε άρτια γνώση των κανονισμών ασφαλείας και της νομοθεσίας και συνεργαζόμαστε αποτελεσματικά με τους εκπροσώπους των αρμόδιων κρατικών φορέων και της τροχαίας. Στόχος μας είναι κάθε φορά να εκτελούμε τη μεταφορά σκάφους με ασφάλεια, χωρίς καθυστερήσεις και προβλήματα.

Στα 40 και πλέον χρόνια λειτουργίας μας, έχουμε πραγματοποιήσει περισσότερες από 4 χιλιάδες μεταφορές σκαφών σε όλη την Ελλάδα, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών μας και αναγνώριση στον κλάδο μας.

Συχνές Ερωτήσεις.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις δυνατότητες μεταφοράς σκαφών; Με χαρά θα απαντήσουμε σε κάθε ερώτησή σας και, εφόσον το επιθυμείτε, θα σχεδιάσουμε μια προσφορά για τη μεταφορά του δικού σας σκάφους.

Μπορώ να ζητήσω τη μεταφορά του σκάφους μου και εκτός Αθήνας;

Εκτελούμε ασφαλής μεταφορές τόσο στην Αθήνα και την Αττική όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Ακόμη, μέσω εξειδικευμένων συνεργατών, μπορούμε να μεταφέρουμε το σκάφος σας και στο εξωτερικό.

Πόσο κοστίζει η μεταφορά σκάφους;
Οι τιμές για μεταφορές σκαφών κυμαίνονται ανάλογα με το μέγεθος και τον τύπο του σκάφους, τη διαδρομή και την προσβασιμότητα της τοποθεσίας προορισμού. Γνωρίζοντας αυτές τις πληροφορίες μπορούμε να διαπιστώσουμε τι εξοπλισμός θα χρειαστεί και να σας κάνουμε μια ανταγωνιστική προσφορά για τη μεταφορά του σκάφους σας.
Μεταφέρετε σκάφη όλων των τύπων;
Εκτελούμε μεταφορές σχεδόν για όλες τις κατηγορίες σκαφών, από μικρότερα μηχανοκίνητα γιωτ, ταχύπλοα και ιστιοπλοϊκά μέχρι ναυταθλητικά σκάφη και καταμαράν. Κατόπιν συνεννόησης, εκτελούμε και ειδικές μεταφορές.
Ποια είναι η διαδικασία της μεταφοράς σκάφους;
Οργανώνουμε κάθε στάδιο με συνέπεια και επαγγελματισμό: ανάλογα με την περίπτωση, σχεδιάζουμε εκ των προτέρων τη διαδρομή από την αφετηρία ως τον προορισμό, διεκπεραιώνουμε τις γραφειοκρατικές και τυπικές διαδικασίες (άδειες, έγγραφα) και προχωρούμε στη μεταφορά με τα κατάλληλα φορτηγά οχήματα του σύγχρονου στόλου μας.

Σχετικές Υπηρεσίες

Ανέλκυση Σκαφών

Μεταφέρουμε το σκάφος σας από το νερό στη στεριά για την καθιερωμένη στάθμευσή του το χειμώνα, συντήρηση και καθαρισμό, ή αποθήκευση. Με ειδικό εξοπλισμό (τηλεσκοπικούς γερανούς) για κάθε είδος μαρίνας/λιμανιού.

Καθελκύση Σκαφών

Είτε το σκάφος σας είναι νεότευκτο και μπαίνει για πρώτη φορά είτε επιστρέφει ξανά στη θάλασσα, αναλαμβάνουμε την καθέλκυσή του. Με σταθερότητα και έλεγχο σε κάθε βήμα της απαγκίστρωσης/ολίσθησης.

Parking Σκαφών

Διαθέτουμε τους κατάλληλους χώρους στάθμευσης σε 3 σημεία της Αττικής, για τη διαχείμανση του σκάφους σας, με πλήρεις παροχές στις εγκαταστάσεις μας.

Εμπιστευθείτε μας τη μεταφορά του σκάφους σας

Σε όλη την Ελλάδα. Με την εγγύηση και αξιοπιστία της εξειδικευμένης ομάδας Καλαύριας.
Καλαύριας