Ανέλκυση – Καθέλκυση Σκάφους

Αναλαμβάνουμε να ανυψώσουμε το σκάφος σας από το νερό ή/και να το επιστρέψουμε στο νερό, με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Η μετακίνηση ενός σκάφους από το νερό στη στεριά και αντίστροφα δεν είναι μια απλή διαδικασία. Απαιτεί προσοχή και διαφοροποιείται ανάλογα με τον τύπο και το μέγεθος του σκάφους, σε βαθμό που χρειάζεται συγκεκριμένος εξοπλισμός, υλικά και βήματα στη διαδικασία.

Κάθε σκάφος είναι αναμενόμενο να χρειαστεί αρκετές φορές ανέλκυση, είτε για να μεταφερθεί σε ειδικό χώρο παραμονής ή για χρήση σε άλλη περιοχή είτε για λόγους επισκευής. Επίσης, η ανέλκυση δίνει την ευκαιρία για στον ιδιοκτήτη να ελέγξει το τμήμα του σκάφους κάτω από την ίσαλο και να πραγματοποιήσει καθαρισμό. Παρομοίως η υπηρεσία καθέλκυσης φροντίζει για την επιστροφή του σκάφους στο νερό.

Η ομάδα μας διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία που χρειάζεται για την ανέλκυση και την καθέλκυση σκάφους, καθώς και τη μεταφορά του, εφόσον ζητηθεί.

Αναλαμβάνουμε την Ανέλκυση – Καθέλκυση
κάθε τύπου Σκάφους

Μηχανοκίνητα

Καταμαράν

Ιστιοπλοϊκά

Γιωτ

Η διαδικασία της ανέλκυσης/καθέλκυσης του σκάφους σας

Η ομάδα μας θα φροντίσει για κάθε στάδιο της διαδικασίας ανέλκυσης και καθέλκυσης, ώστε να βγει και να ξαναβρεθεί στο νερό άθικτο και έτοιμο για πλεύση.

  • Μελετούμε όλα τα δεδομένα και τις πληροφορίες που αφορούν το σκάφος (τύπος, μέγεθος, ύψος κ.λπ.) και τους χώρους της μαρίνας που είναι αγκυροβολημένο.
  • Επιλέγουμε τον εξοπλισμό και τα υλικά που χρειάζονται (αποστάτες, στηρίγματα, ιμάντες κ.λπ.) ανάλογα με το αν η ανέλκυση γίνει απευθείας πάνω από το νερό με ειδικό γερανό ή με τοποθέτηση σε υδραυλικό τρέιλερ.
  • Αν χρησιμοποιηθεί τρέιλερ, η καρίνα στηρίζεται στον άξονά του και είναι έτοιμο για ρυμούλκηση και τοποθέτηση σε βάση (τακάρισμα).

Επικοινωνήστε μαζί μας:

210 8944 238

Δείγματα Δουλειάς

Η ανέλκυση σκάφους είναι εξίσου απαιτητική διαδικασία με τη μεταφορά σκάφους. Απαιτεί πεπειραμένο προσωπικό με γνώση των διαφόρων τύπων και ειδών σκαφών.

Κατά την ανέλκυση, είναι απαραίτητο να σταθεροποιηθεί το σκάφος σε ειδική βάση, ενώ οι ιμάντες και τα στηρίγματα πρέπει να τοποθετηθούν σε ειδικά σημεία που συνήθως έχει προβλέψει ο κατασκευαστής.

Στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε την ανέλκυση με τη μικρότερη δυνατή καταπόνηση, συνεπώς και ο χρόνος της διαδικασίας θα πρέπει να είναι όσο το δυνατό πιο σύντομος. Για το λόγο αυτό μας εμπιστεύονται εκατοντάδες ιδιώτες και εταιρείες για ανελκύσεις και καθελκύσεις σκαφών.

Συχνές Ερωτήσεις.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ανέλκυση-καθέλκυση σκαφών; Με χαρά θα απαντήσουμε σε κάθε ερώτησή σας και, εφόσον το επιθυμείτε, θα σχεδιάσουμε μια προσφορά για την ανέλκυση/καθέλκυση του δικού σας σκάφους ή και τη μεταφορά του, εφόσον ζητηθεί.
Αναλαμβάνετε την ανέλκυση από οπουδήποτε βρίσκεται το σκάφος μου;
Η ομάδα μας θα βρει και θα προτείνει την καλύτερη λύση για την ανέλκυση του σκάφους σας, σε όποια μαρίνα, λιμάνι ή προβλήτα κι αν βρίσκεται, ενώ αναλαμβάνουμε ακόμα και ειδικές περιπτώσεις, όπως ναυάγια.
Ποιες είναι οι τιμές ανέλκυσης και καθέλκυσης;
Το κόστος για την ανέλκυση και καθέλκυση κάθε σκάφους διαφοροποιείται ανάλογα με τον τύπο και το μέγεθός του, καθώς και το σημείο στο οποίο θα πραγματοποιηθεί. Συνδυάζοντας την υπηρεσία ανέλκυσης-καθέλκυσης με τη μεταφορά και το parking σκαφών, μπορούμε να σχεδιάσουμε μια συμφέρουσα προσφορά ειδικά για σας.
Αναλαμβάνετε την ανέλκυση-καθέλκυση όλων των τύπων σκαφών;
Διαθέτουμε ειδικούς γερανούς για την ανύψωση απευθείας από το νερό, καθώς και υδραυλικά τρέιλερ για ανέλκυση από το χερσαίο χώρο της μαρίνας. Συνεπώς αναλαμβάνουμε σκάφη κάθε μεγέθους, συμπεριλαμβανομένης και της ανέλκυσης ιστιοπλοϊκών.
Ποια είναι η διαδικασία της ανέλκυσης-καθέλκυσης του σκάφους;
Οργανώνουμε κάθε στάδιο με συνέπεια και επαγγελματισμό: ανάλογα με την περίπτωση, επιλέγουμε τα κατάλληλα υλικά –ιμάντες, αποστάτες, στηρίγματα, τον κατάλληλο εξοπλισμό (γερανό ή/και τρέιλερ) και μεταφέρουμε με προσοχή το σκάφος από και προς το νερό, με τη μέγιστη σταθερότητα.

Σχετικές Υπηρεσίες

Μεταφορές Σκαφών

Έχοντας πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στις οδικές μεταφορές σκαφών, μεταφέρουμε το σκάφος σας με ασφάλεια από και σε κάθε σημείο της Ελλάδας, ηπειρωτικό ή νησιωτικό.

Parking Σκαφών

Διαθέτουμε τους κατάλληλους χώρους στάθμευσης σε 3 σημεία της Αττικής, για τη διαχείμανση του σκάφους σας, με πλήρεις παροχές στις εγκαταστάσεις μας.

Επιλέξτε εμάς για την ασφαλή ανέλκυση – καθέλκυση του σκάφους σας

Εμπιστευθείτε την έμπειρη ομάδα μας για να οδηγήσει το σκάφος σας από και προς τη στεριά.
Καλαύριας